U bekijkt pagina: Home » Bakker

Resultaten voor 'Bakker'

Search Results 1 tot 5 van totaal 5
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Knutselspeelgoed kleurboeken
De Ballon
In dit boek vind je tal van leuke kleurplaten waar je kleuter uren zoet mee zal zijn. Elke kleurplaat bevat een speelse oefening, waardoor je kind zich op een leuke manier de algemene begrippen van de kleuterschool eigen maakt en heel wat leert.
J
1 werkdag
9789037488548
Review product
 
Review Winkel
Speelgoed shop
 
�3.99
Magnify Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Kleur- En Leerboek 5-6 Jaar Bakker
Knutselspeelgoed kleurboeken
De Ballon
In dit boek vind je tal van leuke kleurplaten waar je kleuter uren zoet mee zal zijn. Elke kleurplaat bevat een speelse oefening, waardoor je kind zich op een leuke manier de algemene begrippen van de kleuterschool eigen maakt en heel wat leert.
Review product
 
Review Winkel
Kleuter speelgoed
 
�3.99
Magnify 41308 Lego Friends - Stephanies Vriendschapstaartjes
41308 Lego Friends - Stephanies Vriendschapstaartjes
41308 Lego Friends - Stephanies Vriendschapstaartjes
Lego Speelgoed lego Friends
Lego
Stephanie is vaak te vinden in haar keuken. Ze vindt het namelijk super leuk om taartjes voor al haar vrienden te bakken! Ben jij ook zo'n super bakker? Lego Friends - Stephanie's Vriendschapstaartjes set bevat een prachtige keuken om heerlijke...
J
1 werkdag
5702015866262
Review product
 
Review Winkel
Speelgoed shop
 
�10.99
Magnify Lego 10836 Stadsplein
Lego 10836 Stadsplein
Lego 10836 Stadsplein
Speelgoed En Spellen > Speelgoed > Bouwspeelgoed
Lego
10836 Stadsplein Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Ga samen met je peuter op onderzoek uit op het stadsplein er is van alles te zien en te doen! Draai de tandwielen zodat de auto waar de monteur aan werkt kan ronddraaien, ga boodschappen doen bij de bakker en de groenteboer of ga naar de dokter voor een controle! Inclusief vijf DUPLO figuurtjes. Ontdek het stadsplein voor eindeloos speelplezier! Speel scènes uit het dagelijks leven na met deze LEGO® DUPLO® Stadsplein-set inclusief bakkerij, dokterspraktijk, groentewinkel, garage, auto en vijf DUPLO figuren.
Speelgoed en spellen > Speelgoed > Bouwspeelgoed>LEGO DUPLO
nvt
Review product
 
Review Winkel
Peuter speelgoed voor peuters
 
�51.29
Magnify MamaandKind Juwelen: Ketting India
MamaandKind Juwelen: Ketting India
MamaandKind Juwelen: Ketting India
Speelgoed Binnen

Mama & Kind Juwelen: ketting India

Kleurrijke knuffel ketting met geluidjes,vrolijke vormen en spiegeltje geven afleiding en plezier voor de allerkleinsten en hun mama´s; tijdens voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer. Ook geweldig om te dragen voor kleine meisjes. Met veilige kidsproof sluiting!

Tijdelijk geen verzendkosten!

Welke mama herkent het niet? Als je lieveling rustig en stil moet zijn, zijn rust en stilte ver te zoeken. Wat doe je in een overvolle wachtkamer of in de rij bij de bakker? Ter afleiding krijgt de kleine je zilveren armband, hippe kralenketting of sleutelbos. Praktisch maar niet ideaal en niet veilig. DUSHI ’bedacht daarom de Mama & Kind juwelen. een mooie knuffel ketting.

Een vrolijke oplossing voor, naar dure sieraden of designer oorbellen, graaiende handjes. 

De DUSHI Mama & Kind juwelen zijn zacht en verantwoord. Geen gevaar dus voor losse kraaltjes, scherpe randjes of uitstekende puntjes. De felle kleuren, grote figuren, zachte stofjes en afwisselende geluidjes boeien baby’s en peuters voor lange tijd. 

Resultaat; Geen stress tijdens een onderzoek bij de kinderarts of opgelaten gevoel bij de kassa van de supermarkt. Geeft afleiding  tijdens voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer.

In de vorm van een knuffel ketting draag je hem om je nek, in de vorm van een armband heb je hem gemakkelijk bij je om aan je kindje te geven als veilig speeltje.

 

 

Over Dushi

In de 20e eeuw waren ouders, leraren en de maatschappij de opvoeders die het kind voortdurend in de rol van ‘leerling’ plaatste. De 21 eeuw is het tijdperk waarin ouders, leraren en de maatschappij zullen gaan leren van kinderen. Want kinderen beschikken over unieke kwaliteiten als: puurheid, onschuld, natuurlijke uitstraling, wijsheid en intuïtie. Zij weten als geen ander deze aangeboren eigenschappen in te zetten als bron van inspiratie en bezield leven.”

Ervin Laszlo - Je kunt de wereld veranderen

 

Hallo ik ben DUSHI!

DUSHI zit vol goede ideeën die wereld mooiervrolijker en vriendelijker maken. DUSHI bedenkt en ontwikkeld unieke concepten, producten, diensten en initiatieven. DUSHI onderneemt altijd volgens 4 pijlers welke getuigen van en uitdrukking geven aan haar eigen menselijke waarden.

 

De 4 pijlers van DUSHI zijn;

Liefde

wat zijn we zonder liefde voor jezelf en voor een ander.

Talent

volg en ontwikkel je talent, passie en creativiteit. Zo zul je de juiste richting vinden.

Wijsheid        

leren is meer dan 1 + 1 = 2. Onderzoek, wordt bewust. En doe er het goede mee.

Vreugde

 sta vreugdevol in het leven en denk positief. Dan is het leven mooier en gemakkelijker.

 

 

 

 

 

 

De concepten, producten, diensten en initiatieven van DUSHI geven plezier, uitdaging en stimulans. Met al haar activiteiten vind DUSHI het kind in ieder en zet daarmee bewustwording, plezier en balans in gang. Het kind is puur, vrij van invloeden en altijd zichzelf. Wie dus met regelmaat de wereld ervaart zoals een spelend kind doet, bouwt mee aan een mooiere wereld. Daarbij zijn onze kinderen ook letterlijk onze toekomst.

 

Het woord dushi is Antiliaans en betekent ‘schatje’. Maar DUSHI is meer dan schattig. Alles en iedereen kan DUSHI zijn; een persoon, een groep mensen, een verhaal, een gebeurtenis, een les of een boek. Ervaar je iets positiefs: Call it DUSHI!

 

DUSHI richt zich met haar activiteiten naar de principes van maatschappelijk commercieel ondernemen. Dit betekent dat DUSHI, naast het streven naar winst (profit), ook rekening houdt met het effect van haar activiteiten op het milieu (planet) en dat DUSHI daarnaast oog heeft voor alle menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Bij DUSHI gaat het om het vinden van de optimale balans tussen deze drie; profitplanetpeople.

 

Partners waarmee DUSHI samenwerkt, ondersteunen deze principes en ideeën actief. Dat geldt zowel voor de fabrieken waar de producten worden gemaakt, voor de distributeurs die onze diensten en producten verkopen als voor projecten en organisaties waaraan DUSHI op enige manier bijdraagt.

 

DUSHI daagt je uit. Doe mee! . Have a DUSHI day!


Speelgoed binnen | Educatief speelgoed | Baby
Review product
 
Review Winkel
Educatief speelgoed
 
�19.95
Search Results 1 tot 5 van totaal 5

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Speelgoed online
  (29 July 2017)
  Speelgoed online vindt je o.a. via Leander speelgoed. Afgelopen periode zochten bezoekers o.a. op: Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Blok...
 • Gezocht op Leander Speelgoed
  (14 June 2017)
  Gezocht op Leander speelgoed sinds start: Zoekopdrachten door bezoekers Golf Cabrio Met Grote Bagage Ruimte (1) Poesiealbum (1) Tamboerijn (...
 • Alle nieuwsberichten »